Mijn bestellingen

21 Producten

Sorteren op
Geniet ervan, onze experts begeleiden u

Video uitleg

Geniet ervan, onze experts begeleiden u

Ontdek meer
Wij bieden u de levering vanaf 99 euro.

Leveringen en retourzendingen

Wij bieden u de levering vanaf 99 euro.

Meer informatie

Alles over onze Harry Potter producten

Ben je een grote fan van het Harry Potter universum en de Fantastische Beesten? Wil je verder gaan in je passie voor J.K. Rowling's saga en op zoek gaan naar de Horcruxes? Ontdek het hele Harry Potter universum op onze 1001 hobby's website, met meer dan 2000 producten voor alle fans van de saga. In deze categorie vindt u een reeks producten zoals Harry Potter puzzels, Zweinstein puzzels, Voldemort toverstokken maar ook mokken, bekers en mokken, schrijfwaren en vele andere accessoires die rond de serie draaien.

Welk Harry Potter karakter ben jij?

Het Harry Potter-universum is rijk aan personages die men ontmoet op perron 9 ¾ van King's cross station, op de trottoirs van het kruispunt of in de gangen van Zweinstein. Wij bieden een breed scala aan beeldjes, beeldjes en reproducties op ware grootte van de belangrijkste personages uit de saga, zoals Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel of Heer Voldemort. Verzamel deze fijn nagemaakte figuurtjes in kwaliteitsmateriaal, of beleef plezier aan het reconstrueren van de decors van de serie door te kiezen voor de Zweinsteinpuzzels die op onze site beschikbaar zijn.

Ben jij meer een Gryffindor, Hufflepuff, Slytherin of Slytherin?

Welk huis heb je liever? Of je je nu dicht bij de kwaliteiten van de huizen Gryffindor (Gryffindor), Hufflepuff (Hufflepuff), Slytherin (Ravenclaw) of de waarden van Salazar Slytherin (Slytherin) voelt, wij hebben aan alles gedacht door je een ruime keuze aan artikelen en accessoires aan te bieden naargelang je gehoorzaamheid: Toverstokken rechtstreeks uit de winkel van Ollivander, talrijke schrijfwaren onder de bestsellers van de boekhandel Fleury et Bott of tassen, kleding en juwelen die de reputatie van het huis Tissard et Brodette hebben gemaakt.

Onze paradepaardjes Harry Potter producten

Blader door het hele Harry Potter-universum via onze selectie van artikelen van de populairste merken: Noble collection, Cinereplicas, Half Moon Bay, Carat shop, Funko, Ravensburger. Onder onze bestsellers en de meest emblematische items van de saga, vind :
Zweinstein Express model
Harry Potter puzzel
Harry Potter actiefiguurtje

Harry Potter

Uitstekende klantenfeedback

Uitstekende klantenfeedback

7.8/10 op Echte Beoordelingen.

Zie beoordelingen

17-03-2023

Goed verzorgd en op tijd gekrgen

ELLA M.

Zie beoordelingen
De ruimste keuze, een enorme voorraad

Meer dan 150.000 artikelen beschikbaar voor uw hobby's, waarvan meer dan 15.000 op voorraad en dezelfde dag verzonden

Specialisten tot uw dienst

Een team van enthousiastelingen, die meer dan 150 tutorials en video's maken en u telefonisch en via chat adviseren

Snelle verzending

Gratis verzending vanaf €99 in België 🇧🇪 en Nederland 🇳🇱

Tevreden of geld terug

Gemakkelijk terugsturen binnen 30 dagen na uw aankoop.