1001Hobbies1001modelbouw - Magazijn

 

1001Hobbies is opgericht door grote liefhebbers van modellen met een ruime ervaring in online verkoop, en bied de grootste keuze in modellen, miniaturen, miniatuurtreinen en radiografisch besturing in Frankrijk.

 

De grootste keuze in modellen in Frankrijk

 

Alle soorten modellen staan in de schijnwerpers (vliegtuigmodellen, modellen van pantservoertuigen en militaire voertuigen, van schepen, auto’s, figuren, radiografisch bestuurbare auto’s enz.).

 

Dankzij de overeenkomsten men onze leveranciers bieden wij meer dan 100 000 referenties van de grootste merken : Tamiya, Italeri, Airfix, Heller, Jouef, etc., De meest vooruitstrevende merken worden ook gepresenteerd : Emhar, HobbyBoss, Aber, etc.

 

De dienst van een professional binnen de internethandel1001modelbouw - Magazijn

 

De oprichter van 1001Hobbies heeft een ruime ervaring in internethandel, met name als directeur van operationele zaken (COO) van één van de belangrijkste Europese prijsvergelijkers.

 

Ons hypermoderne logistieke platform garandeert u een snelle en beveiligde verzending van uw bestellingen. Met de garantie van rust biedt 1001Hobbies u de mogelijkheid om ons het product te retourneren binnen 30 dagen in plaats van 7.

 

De levering wordt uitgevoerd door Colissimo of Coliéco van de Franse Post : in beide gevallen wordt uw bestelling gevolgd en kunt u in uw klantgedeelte uw bestelling raadplegen.

 

De betaling is beveiligd door onze bankpartner CIC.

 

Exclusief bij 1001Hobbies : de juiste accessoires voor uw modellen1001modelbouw - Magazijn

 

Bent u gek van modellen, houdt u zich er al twintig jaar mee bezig? 1001Hobbies heft aan u gedacht en heeft het enorme karwei geklaard om voor elke set de bijpassende accessoires aan te bieden: verbruiksartikelen (verf Humbrol of Tamiya), gereedschap (penselen, pincetten, airbrushes) maar ook supergedetailleerde kits (Eduard), decals om uw werk te personaliseren.

 

Zich bewust van het feit dat de liefhebber een smaak voor detail en precisie heeft, hebben wij ook werken en tijdschriftartikelen geselecteerd (oude nummers van Steelmasters en Wingmasters met name) waarmee u een perfect model kunt maken.

 

Onze missie: het activeren van de groep modelbouwers en modelliefhebbers. 1001modelbouw - Magazijn

 

De modelbouw is, daar zijn wij van overtuigd, een heel rijke activiteit: geduld, precisie, artistiek inzicht, gevoel voor geschiedenis en technologie, met modelbouw ontwikkelt u dat allemaal.

 

Daarom stellen wij ons als missie om de praktijk van de modelbouw te ontwikkelen. 1001Hobbies biedt u de mogelijkheid om foto’s van uw mooiste creaties te delen, beloont modelbouwers die meewerken aan het verrijken van de site. Binnenkort gaan wij workshops rond modelbouw organiseren, in de grote steden, om het grote publiek kennis te laten maken of vernieuwen met de modellen.

 

1001Hobbies houdt van clubs ! 1001modelbouw - Magazijn

 

Als u lid of bestuurslid bent van een modelclub, eigenaar van een gespecialiseerd forum op internet: met ons partnerprogramma kunt u profiteren van cadeaus en kortingen.

 

 

Partners in zoekmachinediensten

Onze site 1001Hobbies valt onder de categorie Hobby’s : Modelbouw in de adressenlijst


Uitstekende klantenfeedback

Uitstekende klantenfeedback

7.8/10 op Echte Beoordelingen.

Zie beoordelingen

29-04-2022

Mijn bestelling was op tijd bezorgd en onbeschadigd.

Chris B

29-04-2022

.....

Ivan H

27-03-2022

Goed duidelijk

Wolter K

27-03-2022

Leuke site met gevarieerd aanbod. Het was de eerst keer dat ik er iets had besteld en 6 dagen later is het netjes verpakt afgeleverd. Via de mail...

Ray S

27-03-2022

Het mag wel wat sneller

P J M H

De ruimste keuze, een enorme voorraad

Meer dan 150.000 artikelen beschikbaar voor uw hobby's, waarvan meer dan 15.000 op voorraad en dezelfde dag verzonden

Specialisten tot uw dienst

Een team van enthousiastelingen, die meer dan 150 tutorials en video's maken en u telefonisch en via chat adviseren

Snelle verzending

Gratis verzending vanaf €69 in België 🇧🇪 en Nederland 🇳🇱

Tevreden of geld terug

Gemakkelijk retourneren binnen 30 dagen na uw aankoop